2024. 07. 27. Szombat Olga, Liliána napja
Jelenleg a TV-ben:

Hazahúzó

Következik:

Tusványos '24 03:00

Színes

Napindító - Letisztult, elegáns darabok a modern nőknek

Impozáns környezetben, a Városligetben rendezték meg Zimány Linda és Szűcs Erika őszi-téli kollekciójának legújabb darabjait.

  • Napindító - Letisztult, elegáns darabok a modern nőknek

Negyedik alkalommal rendezték meg a népszerű hazai ruhamárka bemutatóját. A kifutón közismert emberek vonultak fel, ezzel is mutatva, hogy a hétköznapokon is lehetünk stílusosak.

"14 éves korom óta modellkedem, és mindig más ruhamárkát reklámoztam, vagy más ruhamárkákat, eléggé érett bennem a dolog, az utóbbi 5-6 évben, hogy szeretnék vmi sajátot is létrehozni" - árulta el Zimány Linda.

A tervező mottója: az a nő, aki váratlanul megjelenik, elbűvöl, és felfed előtted egy különleges világot.

 

A letisztult darabok, minőségi olasz alapanyagokból készülnek. Köllő Babett a kezdetektől végig kíséri a ruhamárka alakulását, Zimány Linda barátnőjeként szívesen elvállalta a kifutón való fellépést.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!