2023. 12. 01. Péntek Elza napja
Jelenleg a TV-ben:

Napi aktuális

Következik:

Radar ráadás 00:05

Színes

Mit árul el III. Károly testbeszéde?

Felkerestünk egy viselkedéselemző szakembert, hogy a brit király nyilvános szereplései alapján állítson össze egy elemzést a személyiségéről, hogy ezzel is jobban megismerhessük és bemutathassuk önöknek III. Károlyt.

  • Mit árul el III. Károly testbeszéde?

Azok a környezetek, amikben megjelenik Károly, azok mind kontrollált környezetnek tekinthetőek. Így viszont nehezebb következtetni a valós személyiségre. Kollágánk felkereste Sziklay Bence viselkedéselemzőt, aki elmondta, szerinte mikor nyugodt és mikor ideges III. Károly. 

Minderről bővebben pénteken 17 óra 30 perctől Radar című műsorunkban

A Hír TV maratoni élő műsorfolyammal készül a koronázásról, hogy a kedves nézőink véletlenül se maradjanak le semmilyen érdekességről.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Jönnek az új lakossági állampapírok + videó

Jönnek az új lakossági állampapírok + videó

Új lakossági állampapírokat bocsát ki a Magyar Állam 2024-ben – hangzott el a Pénzügyminisztérium és az Államadósság Kezelő Központ (ÁKK) pénteki sajtótájékoztatóján, ahol ismertették az ország jövő évi finanszírozási tervét.

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!