2024. 05. 24. Péntek Eszter, Eliza napja
Jelenleg a TV-ben:

Hazahúzó

Következik:

Magyar retró 2. - A magyar vidék a Kádár-korszakban 03:00

Színes

Mi lesz a munkanélküli férfi 40 kutyájával?

Negyven kutyával él Kőkúton egy munkanélküli férfi. A mindössze 200 lakosú Somogy megyei településen a lakók nyugalmát zavarják az ebek. Az állatvédők próbálnak segíteni, de ennyi állatot ők sem tudnak elhelyezni.

A férfi vadászoktól kapta első kutyáit, portáján ma már negyven állat él. Némelyik agresszív, embereket is megtámadtak már. Folyamatos ugatásuk zavarja a szomszédokat. Az ebek nincsenek beoltva, etetésük sem megoldott. Az önkormányzat az állatvédőktől kért segítséget.

– Ez az ügy körülbelül két éve folyik már. Legelőször kint voltak, akkor megbüntették őt. Nyilván nem tudta kifizetni. Az idén ugyancsak kihívták az állatvédőket – nyilatkozta Földes Mária polgármester.

A gazda egy ideig ragaszkodott az állatokhoz, de ma már ő is szabadulna tőlük.


– Az állatvédőkkel most megegyeztünk, a legkisebbeket elvitték, meg folyamatosan, ahogy tudják. A szukákat majd ivartalanítják, amíg nem tudják odaadni esetleg külföldre – mondta Lécfalvi Zoltán.

A férfinak nincs munkája, segélyre nem jogosult, a havi négyezer forintos lakhatási támogatásból él.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!