2024. 05. 22. Szerda Júlia, Rita napja
Jelenleg a TV-ben:

Komment

Következik:

Napindító 07:30

Színes

Kövér: Életforma is a borászat

A borászat hagyományőrzés, amely segít megtartani a nemzet értékeit, generációkat köt össze – ezt mondta Kövér László a 25. Pezsgő- és Borfesztivál ünnepélyes megnyitóján.

Az Országgyűlés elnöke méltatta a budafoki borászokat, akik 25 év alatt népszerűvé tették a térség borait. A kétnapos fesztiválon a borkóstolás mellett kézműves programok és kirakodóvásár is várja az érdeklődőket.

– A borászat újra nemcsak termelő tevékenység, nemcsak üzleti vállalkozás, hanem életforma, filozófia, sőt mondjuk ki, jó értelemben vett szép divat is. A mai ünnepnapon elmondhatjuk, hogy van jó, van különleges a külpiac és a honi vásárlók értékítéletének is megfelelő bor, vannak sikeres hazai borászataink, és vannak igényes, eredményes munkát végző borászok – mondta Kövér László.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

Naposan indul a jövő hét

Naposan indul a jövő hét

Hétfőn a fátyol- és gomolyfelhők mellett általában sok napsütésre van kilátás, ám a délnyugati, nyugati tájak fölé vastagabb felhők is sodródhatnak.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!