2024. 07. 27. Szombat Olga, Liliána napja
Jelenleg a TV-ben:

Hazahúzó

Következik:

Tusványos '24 03:00

Színes

Károly király teljesen összetört Harry herceg miatt

Károly király teljesen összetört, miután Harry herceggel összezörrentek – állítja a királyi család egyik szakértője a Mirror oldalán.

  • Károly király teljesen összetört Harry herceg miatt

Ugyanis az uralkodó teljes meggyőződéssel hitt abban, hogy a királynő halála után a sussexi herceggel és feleségével rendeződni fog a kapcsolatuk. Ennek fényében hívta meg Vilmos herceg az öccsét a windsori sétára, amikor együtt fogadták a gyászoló tömeg részvétét.

Sőt állítólag Károly ebben a reményben engedte meg Harrynek, hogy ismét hivatalosan viselje katonai egyenruháját. Ám minden igyekezetük hiábavalónak bizonyult, amikor visszarepültek Amerikába. Katie Nicholl a királyi család egyik szakértője azonban úgy értesült: Károly még mindig nem mondott le kisebbik fiáról.

„Reménykedik abban, hogy lesz kibékülés. Azt hiszem, ezt láthattuk azokban a nagyon nyilvánvaló gesztusokban, amit Harry és Meghan számára adott” – fejtette ki véleményét Katie.

„Károlyt abszolút lesújtották történtek. Ha csak néhány évvel korábbra tekintünk, az esküvő idején Harry és Károly közötti kapcsolat erős volt” – tett hozzá.

Nyilvánvaló, hogy Károly király szeretné kibékíteni a családot Harryvel, és bízik benne, hogy ez sikerülni is fog neki. Ezt támasztja alá az első királyként elmondott televíziós beszéde is, amiben azt mondta: szereti Harryt és Meghant, miközben a tengerentúlon építik tovább az életüket.

Fotó: Hannah Mckay

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!