2024. 07. 27. Szombat Olga, Liliána napja
Jelenleg a TV-ben:

Hazahúzó

Következik:

Tusványos '24 03:00

Színes

Kánikula a hidegfront előtt

  • Kánikula a hidegfront előtt

Kedd

Estig napos, gomolyfelhős időre számíthatunk, és csak elszórtan - nagyobb eséllyel a Tiszántúlon - alakul ki zivatar, zápor. Késő estétől aztán nyugat felől már egyre több helyen lehet csapadék. 30 fok körüli kánikula várható.

Szerda

Eleinte az erősen felhős égből több helyen alakul ki eső, zápor, zivatar. Délután aztán délnyugat, nyugat felől csökken a felhőzet, és kisüt a nap. 22 és 30 fok között változik a csúcshőmérséklet. Az északnyugati szél megerősödik.

Csütörtök

Gyakran lesz erősen gomolyfelhős az ég. Reggel a középső, napközben a keleti tájakon, délutántól főleg délen várható zivatar, zápor. Felhőszakadás és jégeső is lehet. Erős, zivatarok környezetében viharos lesz az ÉNy-i szél. 25 fok köré csökken a hőmérséklet.

Péntek

Csökken a felhőzet, többórás napsütésre van kilátás. De délutántól a középső tájakon még előfordulhat zápor, zivatar. 22-27 fok valószínű.

Szombat

Szikrázó napsütés valószínű, csapadék már nem alakul ki. Mérséklődik az északnyugati szél is. 25-30 fok közötti kellemes nyári meleg ígérkezik.

Fotó: Shutterstock

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!