2024. 02. 24. Szombat Szökőnap napja
Jelenleg a TV-ben:

Elveszett illúziók

Következik:

Poltikai hobbista 21:10

Színes

Jó estét - jó szurkolást!

Szinte hihetetlen, de már húsz éve nem halljuk ezt a népszerű mondást Knézy Jenőtől. A legendás sportriporter ugyanis már ennyi ideje nincs közöttünk.

  • Jó estét - jó szurkolást!

A Nagyváradon 1945-ben született TV-s 1971-be került a Magyar Televízióba. Számtalan produkcióban is szerepelt a Sportosztályon kívül. Kétszer volt a Telesport főszerkesztője. Számtalan labdarúgó világbajnokság, Európa-bajnokság, Bajnokok Ligája mérkőzés közvetítése fűződik a nevéhez. 1995-ben ő közvetítette a Ferencváros Bajnokok Ligájának első mérkőzését a Grasshoppers ellen. " Emberek... hohohoo, Vincze Ottó" - hallatszott a legendás mondat 0-3-nál Vincze Ottó legendás góljánál. 2000-ben, Sydneyben Kovács Ági úszóaranyát és a férfi vízilabda csapat aranyérmét is ő közvetítette. 2003 februárjában azonban váratlanul rosszul lett. És a fránya betegséget, a rákot már nem tudta legyőzni. 59 évesen, fájdalmasan korán távozott közülünk. Jenő - nem mással mint kedvenc mondásoddal búcsúzunk Tőled. Jó estét - jó szurkolást.

Fortepan adományozó RÁDIÓ ÉS TELEVÍZIÓ ÚJSÁG - FOTO:Fortepan

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Ukrán színekben vonultak, tüntettek Budapesten

Ukrán színekben vonultak, tüntettek Budapesten

A tüntetésen felszólalt többek között Karácsony Gergely, Tompos Márton, Cseh Katalin, Traski Viktor kárpátaljai magyar matematikus, Petrovszka Viktória, az Egység Ukrán Egyesület elnöke és Baranyi Krisztina ferencvárosi polgármester.

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!