2024. 07. 27. Szombat Olga, Liliána napja
Jelenleg a TV-ben:

Hazahúzó

Következik:

Tusványos '24 03:00

Színes

Hévíz ősszel is nyitva

Hévízen az indiánnyár még rengeteg programot tartogat

  • Hévíz ősszel is nyitva

A Hévízi-tó vize 30 fokos, a szabadban fürdőzni, napozni, kirándulni, kerékpár- és gyalogtúrákat tenni ősszel a legjobb. A Hungarikum napok zárórendezvénye október 16-án egy háromfelvonásos operett előadás lesz, amelyen a részvétel ingyenes, de regisztrációhoz kötött.

A főszerep a gasztronómiáé

A Palace Hotel Hévíz éttermében november 13-án hosszú kihagyás után ismét összejön a Tizenhárom séf és örömfőzésük alkalmával készül majd egy megismételhetetlen menüsor. November 13-án a város több helyszínén lesz ABORRA, variációk a borra egyedi étel- és italkínálat, ahol Hévíz Város Boráé a főszerep. Az ABORRA gasztronómiai rendezvény az idei évben már második alkalommal kerül megrendezésre, melynek alkalmával több szálloda és étterem étlapján szerepel az idei város borával a Fodorvin borászat rajnai rizling borával készült étel. Októberben már hagyomány a Kertészeti centrumban szervezett Gesztenyefesztivál, novemberben pedig Márton-napi libanapok a Hévízi Termelői Piacon a libafuttatás mellet libás ételek is készülnek.

Minden, ami az egészségről szól

Október 23-án a Hévízi Termelői piacon Zalai Egészségnapot szervez a Hévíz programszervező csapata. Szombat délelőtt különböző helyi termékekből készülnek majd egészséges ételek.

Novemberben a hévízi szállodák a számítógépes munka okozta derék, hát és egyéb fájdalmak csökkentésében szeretnének kedveskedni a multi és irodai dolgozóknak, akik a hétvégi szállásfoglalásuk mellé egy egészségmegőrző kezelést vehetnek igényben ingyenesen, illetve kedvezményesen.

A fürdőzés után a programok előtt

A tavalyi évben nagy sikerű Shoping Night program során több üzletben készlet kisöprésre készülnek a hévízi kereskedők, akik este 9-ig tartanak majd hosszított nyitvatartást. Továbbra is vezetett városnéző séták indulnak a Hévízi Tourinform Iroda elől, mely során sok érdekességet hallhatnak a Hévízi-tó természeti értékeiről, legendáiról, de e mellett gasztorsétán, vagy fáklyás élmények sétán is részt vehetnek az érdeklődők.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!