2024. 02. 29. Csütörtök Elemér napja
Jelenleg a TV-ben:

Napindító

Következik:

Napindító 09:30

Színes

Gyógyhellyé minősítették Szigetvár városát

Gyógyhely minősítést kapott Szigetvár, az Országos Tiszti Főorvosi Hivataltól.

A hivatal a helyi gyógyfürdőt, a várat és a várparkot is magába foglaló tizenöt hektáros terület jó minőségű levegője és alacsony zajszintje miatt ítélte a városnak a minősítést. A város további fejlesztéseket valamint a turizmus élénkülését várja az elismeréstől. Magyarországon ezt megelőzően tizenhét, a Dél-dunántúli régióban pedig mindössze egy települést, Harkányt nyilvánítottak gyógyhellyé.

„További fejlesztések az természetesen tervben van. Legfőképpen a szálláshelyek tekintetében kívánunk fejleszteni, illetve a gyógyfürdő területén olyan fejlesztést végrehajtani, ami nem abba az irányba megy el, hogy aquaparkot hozzunk létre, hanem a minőségi szolgáltatásokat fogjuk fejleszteni” – közölte Kolovics János, Szigetvár polgármestere.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

Turisták ezreit vonzza minden évben a nem mindennapi látvány + videó

Turisták ezreit vonzza minden évben a nem mindennapi látvány + videó

Tőzike tanösvényből összesen három található Magyarországon, amiből a legismertebb a Fertő-Hanság Nemzeti Park területén található Csáfordjánosfa mellett. A becslések szerint 15 millió tő virág borítja fehérbe a tanösvény körüli erdő talaját. Idén korábban érkezett a virágzás.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!