2024. 04. 15. Hétfő Anasztázia, Tas napja
Jelenleg a TV-ben:

Napindító

Következik:

Napindító 09:30

Színes

Elhatárolódott az RTL Klub-féle szappanopera cége színésznőjük részeg trágárkodásától

Videó arról, ahogy a mezítlábas színésznő az elfogadásról magyaráz az őt igazoltató rendőröknek.

  • Elhatárolódott az RTL Klub-féle szappanopera cége színésznőjük részeg trágárkodásától

Az RTL Klub egyik színésznője üvöltözött részegen, hiányos ruhában a rendőrökkel egy minapi, a katatörvény módosítása miatt megtartott tüntetésen. A produkció elhatárolódik a nőtől – olvasható az Origó cikkében.

Az RTL Klub színésznője egy tüntetésen mezítláb, nyári ruhában, de részegen, visítva, káromkodva szidta a rendőröket és köpködte is őket. A sorozat gyártója is reagált a kínos esetre.

Az Éjjel-nappal Budapest produkció külső gyártócége számára elfogadhatatlan Karnics Krisztina viselkedése a július 14-i tüntetésen, amely a szereplő rendőri előállítását eredményezte. A produkció tiszteli a véleménynyilvánításhoz és annak szabad kifejezéséhez való jogot, és munkatársaitól is elvárja, hogy ezt megfelelő formában tegyék. Karnics Krisztina megnyilatkozásától a produkció elhatárolódik – áll a közleményükben.

A felvételt itt tekinthetik meg: 

Mandiner

 

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!