2024. 04. 14. Vasárnap Tibor napja
Jelenleg a TV-ben:

Szerelmes biciklisták

Következik:

Híradó 15:00

Színes

Egyedülálló központ a Sásvölgyben

Az országban egyedülálló ökoközpontot adtak át a Baranya megyei Sásvölgyben.

A Mecsekerdő Zrt. az Új Széchenyi Terv keretében 79 millió forintos támogatással alakította ki az épületet. A házban napelem, napkollektor, szürkevíz-hasznosító rendszer és gyökérzónás szennyvíztisztító működik. Az Erdő Háza ökoközponttá fejlesztése hozzájárul a környezet fenntarthatóságához és a környezeti neveléshez.

„Minden ilyen fejlesztés, minden ilyen beruházás, minden ilyen felújítás, amelynek itt most tanúi vagyunk, fontos. Fontos azért, hogy gyermekeinket megtanítsuk a természet szeretetére, az egészséges életmódra és önmagunkat is, a felnőtteket is visszaszoktassuk arra, amiről talán az elmúlt évtizedekben egy kicsit leszoktunk, egy kicsit elhanyagoltuk, ez pedig a természetjárás” – fejtette ki Németh Lászlóné nemzeti fejlesztési miniszter az átadón.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Ilyen megtorlásra számíthat Irán Izraeltől + videó

Ilyen megtorlásra számíthat Irán Izraeltől + videó

Irán több száz drónt és ballisztikus rakétát indított Izrael felé tegnap este. Ezeket légvédelmi rendszerek és vadászgépek segítségével semlegesítették. A támadás a Híradóban kapcsoltuk az Eurázsia Központ és a Migrációkutató Intézet vezető kutatóját, Tárik Meszárt.

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!