2024. 07. 27. Szombat Olga, Liliána napja
Jelenleg a TV-ben:

Hazahúzó

Következik:

Tusványos '24 03:00

Színes

Egyedi élményeket kínál a Lupa a Strandok Éjszakáján

A hazai strandkultúra ünnepén, július 31-én, a Strandok Éjszakáján számos program csalogatja a látogatókat a karibi hangulatot idéző pálmafás, fehérhomokos egyedi élménycentrumba, a Budapest tengerpartjaként ismert, pár éve a strandolásnak új minőséget adó Lupa Beach-re.

  • Egyedi élményeket kínál a Lupa a Strandok Éjszakáján

A Lupa Beachen minden nap a „beachkultúra” ünnepe, hiszen tengernyi élmény várja a látogatókat Budapest tengerpartján az egész szezonban. Az Európában is egyedülálló élménycentrum, ami egy új minőséget adott a strandolásnak, megannyi lehetőséget kínál a beach- és vízisportok rajongóinak, a gyermekes családoknak, a napozós-pihenős nyaralóknak és az aktív strandolós-csobbanós látogatóknak egyaránt. A Lupa Autósmoziban hétvégénként a hazai és nemzetközi filmtermés legjobbjait nézhetjük, az 50-es évek Amerikájának hangulatát felidézve, a Beach tengerparti feelingjét pedig az esti órákban - ráadásul 7 után már belépő nélkül - is élvezhetjük, akár egy koktélt, egy hűs rozét kortyolva vagy egy holdfényes vacsorát elköltve.

Július 31-én, a Strandok Éjszakáján a Lupa Beach egyedi programokkal készül. Egyrészt ekkor rendezik meg az év első éjszakai strandröplabda bajnokságát, ami kihagyhatatlan élmény a beachsportok kedvelőinek. Természetesen lesznek gyerekprogramok, éjszakai fürdőzés és a beachklubok is hangulatos programokkal töltik meg, zenés aláfestéssel, a holdfényes „tengerpart” éjszakai életét. Lesz - egyebek mellett - SUP oktatás a naplementében, SUP jóga és a Lupa szauna tornya a program zárásáig ingyen használható.

Bővebb információ a Lupa Beach hivatalos Facebook oldalán: https://www.facebook.com/lupabeachofficial

 

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!