2024. 05. 25. Szombat Orbán napja
Jelenleg a TV-ben:

Híradó

Következik:

Mágnás Miska 13:00

Színes

Az Erzsébet-táborok után jönnek az őszi kirándulások

55 ezer gyermek nyaralhatott idén az Erzsébet-táborokban a Balatonnál.

Ebben az évben több mint hatvanféle tematikus táborral is várták az iskolásokat. A programokat sportolók és művészek is vezették. Idén is érkeztek a határon túlról nyaralni a Balatonra, és Erdélyben is nyílt Erzsébet-tábor. A jelentkező gyermekek 95 százaléka szociálisan rászoruló volt, akiknek az egy hét nyaralás mindössze 1000 forintba került. Az Erzsébet-program három és fél milliárd forintos költségvetéssel működik, az összeget az Erzsébet-utalványok bevételeiből teremtik elő.

„Ez nemzetközileg is elismert kezdeményezés, számos helyről érkezik visszajelzés, példaértékű programnak tartják az Erzsébet-tábort. Az Erzsébet-program természetesen most sem ér véget. Ugyan holnap befejeződnek az Erzsébet-táborok, kezdődik az Őszi kirándulás elnevezésű program, amelynek keretében háromnapos kirándulásokon vehetnek részt iskolai csoportok, ugyanezeken a balatoni helyszíneken” – mondta Novák Katalin család- és ifjúságügyi államtitkár.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!