2024. 04. 20. Szombat Tivadar napja
Jelenleg a TV-ben:

Híradó

Következik:

A Pál utcai fiúk 19:10

Színes

A rozmaring és a körtepálinka ízek dominálnak a protokolldesszertek versenyén

Idén huszonhét cukrászati műalkotás pályázhatott a Széchenyi-desszert címre a protokolldesszertek versenyén. A különleges esemény alkalmat kínál hazánk cukrászgasztronómiai értékeinek és tradícióinak megismerésére.

  • A rozmaring és a körtepálinka ízek dominálnak a protokolldesszertek versenyén

 A Honvédelmi Minisztérium helyettes államtitkára elmondta: a vezetőkről és diplomatákról elnevezett tányérdesszertek elsősorban hazai, legalább 60%-ban magyar alapanyagok felhasználásával készültek. Zsiga Tamás hozzátette: a versenyben résztvevő cukrászmesterek lehetőséget kaptak egy új, általuk megalkotott édességek elkészítésére, így a Lánchíd és A legnagyobb elnevezésű tányérdesszertek ízvilágában a rozmaring és a körtepálinka ízek dominálnak.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Szélesvásznú történelem - A Pál utcai fiúk + videó

Szélesvásznú történelem - A Pál utcai fiúk + videó

A Pál utcai fiúk 1969-ben bemutatott magyar–amerikai koprodukciós film, amely Molnár Ferenc azonos című regénye nyomán készült. A filmről, valamint a színdarabról Zavaros Eszter és Csatári Bence műsorvezetők Dino Benjámin és Wunderlich József színművészekkel beszélgettek. 

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!