2024. 07. 27. Szombat Olga, Liliána napja
Jelenleg a TV-ben:

Hazahúzó

Következik:

Tusványos '24 03:00

Sport

Vívó-vb - Mindegyik magyar főtáblás a férfi párbajtőrben

Mind a négy magyar ott lesz a főtáblán a férfi párbajtőrben a vívók kairói világbajnokságán.

  • Vívó-vb - Mindegyik magyar főtáblás a férfi párbajtőrben

A 194 fős mezőnynek szombat délután rendezték a selejtezőt, melyben világranglistás helyezése alapján a legjobb 16 párbajtőröző - köztük a címvédő és olimpiai ezüstérmes Siklósi Gergely, illetve Koch Máté - nem vívott.

A kvalifikációban így két magyar volt érdekelt: csoportjában Andrásfi Tibor hat győzelmet aratott, ezzel - 15 társával együtt - közvetlenül csatlakozott a kiemeltekhez, míg Nagy Dávid négy sikeres asszója mellé két vereséget is begyűjtött, emiatt rá két további, direktkieséses asszó várt. Elsőre simán, 15-9-re verte a szaúdi Halifah Alomairit, majd a 2015-ben vb-bronzérmes dán Patrick Jörgensent is magabiztosan, ugyancsak 15-9-re múlta felül - a vb eredményközlője alapján.

A nap során korábban a női tőrözők között Kondricz Kata, Pásztor Flóra és Pöltz Anna biztosította helyét a 64-es táblán. Lupkovics Dóra kiesett.

A két szakág érmekért zajló küzdelmeit kedden rendezik.

Vasárnap a női kardozók és a férfi tőrözők lépnek pástra. A magyarok közül előbbiben Battai Sugár, Katona Renáta és Szűcs Luca lesz érdekelt - Pusztai Liza kiemelt -, utóbbiban Dósa Dániel, Frűhauf Benjámin, Németh András és Szemes Gergő vív a 64 közé kerülésért.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

Golovin: büszkék lehetünk a lányokra

Golovin: büszkék lehetünk a lányokra

Golovin Vlagyimir szövetségi kapitány szerint a jobb csapat győzött, de mindenki büszke lehet a magyar női kézilabda-válogatott játékosaira a címvédő és világbajnok, házigazda franciáktól elszenvedett 31-28-as vereség után, a párizsi olimpia nyitófordulójában.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!