2024. 06. 23. Vasárnap Zoltán napja
Jelenleg a TV-ben:

Svenk

Következik:

Vezércikk 08:05

Sport

Nem csak a show-t lopta el a négylábú

Váratlan vendég tűnt fel a bolivíai The Strongest és a Nacional Potosi elsőosztályú labdarúgó mérkőzésén, amikor egy kutya szaladt be a pályára. A négylábú nem csak a show-t lopta el.

  • Nem csak a show-t lopta el a négylábú

Nem különösebben zavarta a pályán szaladgáló 22 játékos azt a boliviai ebet, amely a mérkőzés alatt szaladt be a pályára. Még a kutyák által oly kedvelt játékszer, a labda sem izgatta, talált magának más rágcsálnivalót. A négylábú egy vélhetőleg a pálya szélén árválkodó foci cipővel a szájában hatalmas farokcsóválásokkal és ugrásokkal jelezte, igen jól érzi magát a zöld gyepen.

Természetesen hatalmas ováció fogadta a váratlan incidenst, a játékosoknak és a bíróknak nehezen sikerült elvonnia a közönség figyelmét a parádézó állatról. A mérkőzést egyébként nem állították le, és végül a hazai csapat egyik játékosa tessékelte le a váratlan vendéget a pályáról.

A mérkőzést amúgy a The Strongest nyerte meg 3-0-ra.

Hír TV

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

Változtatott a kezdőcsapaton Rossi

Változtatott a kezdőcsapaton Rossi

Marco Rossi, a magyar labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya igazi ki-ki mérkőzésre számít vasárnap a skótok ellen a németországi Európa-bajnokság A csoportjának utolsó fordulójában.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!