2023. 12. 04. Hétfő Borbála, Barbara napja
Jelenleg a TV-ben:

Radar

Következik:

Hazahúzó 01:00

Sport

Maratonhajtás: Nyúl Katalin volt a legjobb magyar versenyző

Tizenharmadik helyével Nyúl Katalin volt a legjobb magyar versenyző a szombati maratonhajtáson az izsáki egyesfogathajtó-világbajnokságon. Összetettben a vezető francia mögött nem egész hét pont hátránnyal a tizenegyedik.

A legjobb magyar férfiként Gáspár Zoltán végzett a 35. helyen, eggyel mögötte zárt Hódi Károly, a többiek nem kerültek az első ötvenbe. Csapatban a címvédő németek az élre álltak megelőzve a franciákat, a harmadik helyre a norvégok jöttek fel, a magyar együttes öt pozíciót rontva a 15. helyre esett vissza.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!