2024. 03. 04. Hétfő Kázmér napja
Jelenleg a TV-ben:

Napindító

Következik:

Napindító 07:30

Sport

Lefejezték a Vidi teljes szakmai vezetőségét

Ahogy arra számítani lehetett, a Vasas elleni vereséget már nem úszta meg Michael Boris. Ám nem csak a Fehérvár vezetőedzőjét, lényegében a Vidi teljes szakmai vezetőségét menesztették, távozik Sallói István sportigazgató és az edzői stáb legtöbb tagja is.

  • Lefejezték a Vidi teljes szakmai vezetőségét

Borítókép: Sallói István és Michael Boris a vezetőedző kinevezésekor

(Fotó: Mol Fehérvár FC)

Pontban hétfőn negyed tizenkettőkor egymást követő két hírben közölte a Mol Fehérvár FC a klub hivatalos felületein a csapatot érintő változásokat.

A Vasas elleni szombati vereséget követően felajánlotta a lemondását Sallói István sportigazgató, amit a klub vezetősége elfogadott. Az 56 esztendős sportvezető tavaly júliusban tért vissza Sóstóra, ahol játékosként korábban szép sikereket ért el, sportigazgatóként pedig irányítása mellett az Európa Konferencia Liga Play-off köréig jutott a csapat idén nyáron. Sallói egy komoly megrázkódtatáson már átment, tavasszal ő menesztette Szabics Imre vezetőedzőt és két segédjét, Juhász Rolandot és Torghelle Sándort.

Michael Boris nem ajánlotta fel a lemondását, őt elküldték, bár a klub közleménye csak a semleges „távozik” szót használja.

S ezzel nem ér véget a változások sora. Borisszal együtt felmentették Preisinger Sándort, az első csapat másodedzőjét, sőt a Vidi II vezetőedzőjét, Györök Tamást, továbbá a vezető-játékosmegfigyelő Zoran Kunticsot is.

 Aligha túlzás úgy fogalmazni, lefejezték a Vidi szinte teljes szakmai vezetőségét, új korszak kezdődik a klubnál. 

A Fehérvár tizenegy forduló után 3 győzelemmel, 2 döntetlennel és 6 vereséggel, 11 ponttal visszacsúszott a kilencedik helyre a labdarúgó NB I-ben, és csupán két pont választja el a kieséstől.

A klub honlapja azt közölte, az új vezetőedzőt a klub hivatalos kommunikációs felületein jelentik be először.

 

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!