2024. 04. 24. Szerda György napja
Jelenleg a TV-ben:

Cirkusztestvérek

Következik:

Híradó 12:00

Sport

Ennek a versenynek most nagyon örültek

Idén második alkalommal rendezték meg a V4-es kerékpárversenyt, amely a visegrádi országok együttműködését népszerűsíti.

A megmérettetésen több mint húsz csapat mintegy száz kerékpárosa állt rajthoz. A versenyzők május 13-án, a lengyelországi Polkowicéből rajtoltak, és 658 kilométeres távot teljesítve Lengyelországon, Csehországon és Szlovákián át érkeztek a visegrádi célba. A magyarországi szakasz 12 órakor, Győrből rajtolt el, a mezőny pedig délután fél háromra érkezett meg Visegrádra. A magyar versenyzők közül a legjobb eredménnyel Kusztor Péter zárta a megmérettetést.

„Nem volt egyszerű, hiszen az előző három versenyen nagyon rossz idő volt, fáztunk, hideg volt. Ennek a versenynek viszont nagyon örültünk, mert az idő is velünk volt. Az a baj, hogy nem volt túl nagy szerencsém: kétszer is kicsúsztam, mindig vissza kellett zárkóznom – nyilatkozta Kusztor Péter. – De a csapat szempontjából nagyon jól sikerült, hiszen a csapattársam harmadik lett és megszereztük a kvalifikációt az osztrák körversenyre, ami a csapat egyik legnagyobb érdeme, úgyhogy most a következő cél, hogy ott is jól szerepeljünk” – tette hozzá az Amplatz-BMC kerékpározója.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!