2021. 12. 04. Szombat Borbála, Barbara napja
Jelenleg a TV-ben:

Híradó

Következik:

Sporthírek 17:25

Sport

Edzőváltás Debrecenben: Huszti Szabolcs nem élte túl a kupakudarcot

Huszti Szabolcs a másodosztályú Kecskemét vendégeként elveszített Magyar Kupa-mérkőzés után mondott le a posztjáról. A klub vezetősége ezt elfogadta, így már nem Huszti és segítője, Toldi irányítja a szakmai munkát az NB I tizedik helyén álló csapatnál. Husztiék utódjáról később születik döntés, átmenetileg Jeremiás Gergő és Dombi Tibor irányít, munkájukat a klub korábbi sikeredzője, Herczeg András szakmai tanácsadóként segíti.

A klub honlapján megjelent közleményben tájékoztatta a nyilvánosságot a labdarúgó NB I tizedik helyén álló csapat vezetősége. „Amíg az új vezetőedzőt nem választja ki a klubvezetés, Jeremiás Gergő mint megbízott edző és Dombi Tibor mint pályaedző látja el ezt a feladatot, a csapat korábbi sikertrénere, Herczeg András pedig szakmai tanácsadóként segíti majd a munkájukat” – olvasható a klub honlapján. Egybehangzó sajtóhírek szerint a Magyar Kupából való kiesés, a Kecskemét elleni 2-1-es vereség után Huszti Szabolcs felajánlotta a lemondását. Ezt a Debrecen közleményében elismerte, s a klub elfogadta a lemondást.

A Huszti Szabolcs–Toldi Gábor edzőpáros februárban Kondás Elemért váltotta az akkor a másodosztályban szereplő csapatnál. Feljuttatták a DVSC-t az élvonalba.

A Debrecen jó kezdés után megtorpant a bajnokságban: tíz forduló alatt mindössze két győzelmet aratott, a tizedik helyen áll az együttes. A Loki a legutóbbi öt bajnoki mérkőzésén négy pontot gyűjtött, és csak jobb gólkülönbségének köszönheti, hogy nem a bajnokság utolsó előtti, kiesést jelentő helyén áll.

A klub vezetősége kedden közleményben jelezte, hogy magyarázatot vár a csapat gyenge teljesítményére. Tőzsér Dániel sportigazgató és Huszti Szabolcs is kénytelen volt elbeszélgetni a klub vezetőivel. Végül a szerdai kupakudarc után gyorsultak fel az események Debrecenben.

Ezek is érdekelhetik

Legfrisebb híreink

Műsorok

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét. Ez mostantól nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma lesz. Keddtől péntekig 21 órától gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.

Paláver - ajánló

A Karc FM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99

Kapcsolódó tartalmak

Lionel Messi kapta az Aranylabdát

Hétfőn este kiosztották a nemzetközi labdarúgás legnagyobb egyéni elismerését. A PSG argentin világsztárja, Lionel Messi kapta meg az Aranylabdát, immár hetedszer.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!