2024. 07. 27. Szombat Olga, Liliána napja
Jelenleg a TV-ben:

Tusványos '24

Következik:

Európai Híradó 04:00

Sport

Button nem kímélte Ronaldót

Közös reklámfilmet forgatott Cristiano Ronaldo és Jenson Button. Mindkét világklasszis maradt a saját sportágánál, Ronaldo labdával, Button autóval próbálkozott, de a Real Madrid játékosa be is ült a McLaren brit autóversenyzője mellé egy körre, Button nem kímélte. A múlt héten az UEFA év játékosának megválasztott portugál csapata idei terveiről is nyilatkozott.

Ronaldo lő, Button védekezik. A feladat: a portugál labdarúgónak eltalálni a driftelő világbajnok pilóta autóját. A reklámfilmről további részlet nem derült ki. A nem mindennapi passzok után a sportautók és a sebesség megszállottjaként is ismert Real Madrid játékosát beültették a McLaren versenyzője mellé. Button pedig nem kímélte.

A kéthetes kényszerpihenőjét töltő Ronaldo később ki is próbálhatta az egyik autót. A játékos nem sérült, de nincs tökéletes erőállapotban. A Real Madridban és a portugál válogatottban sem szerepel, így kihagyta a Real Sociedad ellen 4-2-re elvesztett mérkőzést is.


„A Barcelona és az Atletico Madrid idén is nagyon erősek. Nehéz szezon vár ránk, a cél a bajnoki cím. Talán mi vagyunk a legjobb csapat a bajnokságban, de nem elég, hogy ezt mi tudjuk, a pályán is meg kell mutatni, ez nagyon nehéz lesz idén” – nyilatkozott Ronaldo.

A Bajnokok Ligájában a Liverpoollal, a Basellel és a Ludogoreccel kerültek egy csoportba. Az első fordulóban a svájci csapat lesz az ellenfél.

„Természetesen még kell javulnunk a Bajnokok Ligájára, mert az a legnehezebb sorozat. Ez szerintem lehetséges, de nagyon sok minden történhet. Összpontosítanunk kell, készen kell állnunk az első BL-fordulóra. Remélem, a Real Madrid lesz ebben az évben is a győztes” – fogalmazott.

Ronaldo korábban bírálta a spanyol klubot. Nem értett egyet Xabi Alonso és Angel Di María eladásával sem.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

Golovin: büszkék lehetünk a lányokra

Golovin: büszkék lehetünk a lányokra

Golovin Vlagyimir szövetségi kapitány szerint a jobb csapat győzött, de mindenki büszke lehet a magyar női kézilabda-válogatott játékosaira a címvédő és világbajnok, házigazda franciáktól elszenvedett 31-28-as vereség után, a párizsi olimpia nyitófordulójában.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!