2024. 07. 27. Szombat Olga, Liliána napja
Jelenleg a TV-ben:

Hazahúzó

Következik:

Tusványos '24 03:00

Sport

A trónkövetelők vívnak meg az idei Tennis Classicsen

A jövő klasszisai lépnek pályára Budapesten, a Papp László Budapest Sportarénában a hetedik Tennis Classicsen. A keddi gálára meghívott négy játékos közül jelenleg mindegyik a legjobb 40 között van a legfrissebb világranglistán.

Az idei Tennis Classicset a trónkövetelők összecsapása jellemzi. A meghívottak a jövőben legyőzhetik a jelenlegi legjobbakat.

A lett Ernests Gulbis az idei eseményt legnagyobb sztárja. A világranglista 13. helyezettje nem először jár Magyarországon. 2012-ben Nyíregyházán vereséget szenvedett a Davis-kupában Fucsovics Mártontól. „Mindenkinek megvan a saját útja, és mindenkinek a karrierje a befektetett munkától és a döntésektől függően alakul jól vagy rosszul. Amikor én rossz döntéseket hoztam a teniszpályán és azon kívül is, akkor a 150. voltam a világranglistán. Ez pont két éve volt. Amióta jó döntéseket hozok, azóta pedig a top 20-ban vagyok” – nyilatkozta.

Trónkövetelőnek számít a 21 éves osztrák Dominic Thiem is. „Minden szempontból hasznosnak ígérkezik számomra a Tennis Classics. Jó edzés lesz, hiszen remek ellenfelekkel találkozhatok, éppen ezért kihívást is jelent. Szerintem jól is érezzük majd magunkat, ezt talán a többi játékos nevében is mondhatom. A közönség is biztosan élvezni fogja a meccseket” – fogalmazott.

A világranglistán 39. Thiem ellenfele a legjobb német teniszező, Philipp Kohlschreiber lesz, aki a sérült szerb-kanadai Milos Raonic helyett ugrott be. „Kellemes meglepetés volt, amikor megkerestek a szervezők. Felhívták az ügynökségemet, hogy elérhető vagyok-e. Örültem, hogy én lettem a szervezők második választása, pláne hogy úgy tudom, másokat is megkerestek. Nagyszerű, hogy itt lehetek, és a legjobb formámat akarom hozni, hogy a holnapi nap jó bemutató legyen” – mondta Kohlschreiber.

A hetedik Tennis Classics küzdelmei kedden 16 óra 30 perckor kezdődnek a Papp László Budapest Sportarénában.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

Golovin: büszkék lehetünk a lányokra

Golovin: büszkék lehetünk a lányokra

Golovin Vlagyimir szövetségi kapitány szerint a jobb csapat győzött, de mindenki büszke lehet a magyar női kézilabda-válogatott játékosaira a címvédő és világbajnok, házigazda franciáktól elszenvedett 31-28-as vereség után, a párizsi olimpia nyitófordulójában.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!