2024. 02. 21. Szerda Eleonóra napja
Jelenleg a TV-ben:

Televíziós vásárlási műsorablak

Következik:

Párizs szeme - Brassai Gilbert 11:00

Külföld

Volodimir Zelenszkij: Jól halad az ellentámadás, újabb települést szereztek vissza az oroszoktól

Lépésről-lépésre visszafoglalja az ukrán hadsereg a megszállt területeket - jelentette ki Volodimir Zelenszkij. Az ukrán elnök szerint jól halad az ellentámadás, újabb települést szereztek vissza az oroszoktól. Eközben az orosz hadsereg tüzérsége a távolból pusztítja az ukrán területeket, Donyeck megyében pedig egy kijevi támadás visszaveréséről számoltak be az oroszok.

  • Volodimir Zelenszkij: Jól halad az ellentámadás, újabb települést szereztek vissza az oroszoktól

Az ukrán csapatok elfoglaltak egy falut Zaporizzsja megyében. Zelenszkij elnök úgy fogalmazott, hogy "lépésről lépésre", de jól halad az ukrán ellentámadás.

A falu elfoglalását az orosz erők is elismerték. Az ellenség ellentámadásai hatalmas veszteségek árán, de eredményesen zárultak - írta a több mint 70 százalékban elcsatolt Zaporizzsja megye egyik Moszkvából kinevezett vezetője.

Donyeck megyében azonban már a támadások visszaveréséről számoltak be az oroszok. A nyugati harcjárművekkel támadó ukránokat felőrölték.

Eközben az orosz tüzérség Nikopolt bombázta vasárnap: a támadás során megrongáltak két fontos létesítményt, halálos áldozatok nem voltak.

Odesszában is megszólaltak a légi riadók, miután az orosz haderő több rakétát is kilőtt a területre.

Több régióban is ihatatlanná vált a csapvíz a kahovkai gát összeomlása óta. A dél-ukrajnai Mikolajiv régióban a lakosságot arra figyelmeztették, hogy ne használják a csapvizet fogyasztásra, fürdésre vagy horgászatra, miután szennyezettnek találták azt.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!