2023. 03. 30. Csütörtök Zalán napja
Jelenleg a TV-ben:

Radar

Következik:

Híradó 18:30

Külföld

Várhatóan a magyar nagykövetség is visszaköltözik Kijevbe

A magyar nagykövetség is visszatér Kijeve - erről beszélt Kiss Rajmund, az MCC diplomáciai műhelyvezetője, Háború Ukrajnában című műsorunkban. Az egykori diplomata arra reagált, hogy az orosz erők kivonulása után Olaszország bejelentette, hogy hétfőtől újra nyitja külképviseletét az ukrán fővárosban, a cseh nagykövetség pedig már el is kezdte a munkát. A magyar külképviselet március 3.-án tette át székhelyét a nyugat ukrajnai Lviv-be. Kiss Rajmund elmondta, az ukrán külügyminisztérium korábban levélben kérte az egyes országokat, arra hogy telepítsék vissza a követségeiket Kijevbe.  

  • Várhatóan a magyar nagykövetség is visszaköltözik Kijevbe

Hír TV

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:30-kor műsorra kerülő Svenkben mostantól Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Januártól nem hétfő esténként, hanem vasárnap 19 órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét. Ez mostantól nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma lesz. Keddtől péntekig 21 órától gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A Karc FM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99

Kapcsolódó tartalmak

Patthelyzet alakult ki Bahmutnál

Patthelyzet alakult ki Bahmutnál

Továbbra sem tud áttörést elérni Bahmut ostrománál a Föderáció, sőt, az ukránok tankjai kisebb ellentámadásokat indítottak az oroszok állásai ellen.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!