2024. 07. 14. Vasárnap Örs, Stella napja
Jelenleg a TV-ben:

Európai Híradó

Következik:

Egy szerelem három éjszakája 13:10

Külföld

Ursula von der Leyen nem tartotta be ígéretét a kisebbségvédelem kérdésében sem + videó

Adósa maradt az Európai Bizottság az európai őshonos kisebbségeknek, hiszen lesöpörte az asztalról a Minority SafePack kezdeményezést. Ezt nyilatkozta a Hír Televízió brüsszeli tudósítójának az RMDSZ európai parlamenti képviselője. Vincze Loránt hozzátette: annak ellenére, hogy csalódottak, folytatják harcukat a nemzeti, etnikai és nyelvi kisebbségvédelem érdekében. A Minority SafePack egy olyan polgári kezdeményezés, amelynek célja, hogy az uniós jog részei legyenek a kisebbségvédelem bizonyos területei.

  • Ursula von der Leyen nem tartotta be ígéretét a kisebbségvédelem kérdésében sem + videó

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!