2024. 06. 25. Kedd Vilmos napja
Jelenleg a TV-ben:

Radar

Következik:

Napi aktuális 00:10

Külföld

Ukrán ügynökök és szabotőrök serege vár bevetésre orosz területen

Ukrajna már orosz területekről is indít dróntámadásokat a Föderáció területén található célpontok ellen. Az ukrán elnöki tanácsadó arról beszélt, hogy orosz földön, ukrán ügynökök és szabotőrök serege vár bevetésre

  • Ukrán ügynökök és szabotőrök serege vár bevetésre orosz területen

Záporoznak az ukrán drónok az orosz célpontokra. Szergej Szobjanyin moszkvai polgármester közlése szerint az orosz légvédelem lelőtt egy közeledő drónt, amiért rövid időre leállították a légiforgalmat a Vnukovói nemzetközi repülőtéren. Dróntámadás érte a kurszki atomerőmű közelében fekvő Kurcsatovot is. Az orosz hatóságok szerint nem keletkeztek komoly károk.

Pszkov katonai repülőterét még szerdán támadták az ukránok. A drónok két IL-76-os katonai szállító repülőgépet megsemmisítettek, kettőt pedig megrongáltak. Kirilo Budanov, az ukrán katonai hírszerzés vezetője azt jelentette be, hogy orosz területről hajtották végre a támadást.

Az ukrán elnök tanácsadója, Mihajlo Podoljak elismerte, hogy orosz területről is támadnak, és még több támadást ígért a közeljövőben.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

Zelenszkij szerint börtön vár Sojguékra

Zelenszkij szerint börtön vár Sojguékra

Volodimir Zelenszkij ukrán elnök üdvözölte kedden a Nemzetközi Büntetőbíróság (ICC) döntését, amely elfogatóparancsot adott ki két magas rangú orosz katonai vezető ellen, és hozzátette, hogy nem kerülik el az igazságszolgáltatást.
Háborús bűncselekmények miatt elfogatóparancsot adtak ki Szergej Sojgu ellen

Háborús bűncselekmények miatt elfogatóparancsot adtak ki Szergej Sojgu ellen

A Nemzetközi Büntetőbíróság (ICC) kedden elfogatóparancsot adott ki Szergej Sojgu, az orosz biztonsági tanács titkára, valamint Valerij Geraszimov, az orosz fegyveres erők vezérkari főnöke ellen az ukrajnai háború során 2022. október 10. és 2023. március 9. között elkövetett állítólagos háborús bűncselekmények miatt.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!