2024. 02. 25. Vasárnap Mátyás napja
Jelenleg a TV-ben:

Hazahúzó

Következik:

Poltikai hobbista 03:00

Külföld

Újabb szigorítások Európában

Ismét korlátozásokat vezetnek be a koronavírus-járvány miatt Európa több országában is. Mától kötelező arcmaszkot viselni Belgiumban a zsúfolt kültéri helyeken. Csehországban pedig az összes zárt helyiségben zajló, több mint száz fős rendezvényeken kell az arcot eltakarni. A fertőzöttek száma drasztikusan emelkedik Belgiumban, Ukrajnában, Spanyolországban és a nyugat-balkáni államokban is.

  • Újabb szigorítások Európában

 

 

Nem lassul a koronavírus-járvány terjedése világszinten sem

Az elmúlt 24 órában több mint 294 ezer új fertőzöttet regisztráltak. Az Egyesült Államok továbbra is a legfertőzöttebb ország. Már a 4,2 milliót is átlépte a megbetegedések száma. Japánban a járvány kezdete óta nem regisztráltak annyi fertőzöttet mint az elmúlt egy napban.

Hír TV

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Globál: pénz és hatalom + videó

Globál: pénz és hatalom + videó

Mikor lett a pénzből a hatalomnak az az eszköze, amelyet ma a globalista erők ellenünk egyszerű emberek ellen használnak? A stúdióban Boros Imre közgazdász és Bogár László közgazdász. Szerkesztő-műsorvezető: Virághalmy Sarolta. 

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!