2024. 06. 24. Hétfő Iván napja
Jelenleg a TV-ben:

Hazahúzó

Következik:

Csernobil öröksége: a Zóna 03:00

Külföld

Újabb lövöldözés Texasban

A támadó, aki nem volt ismeretlen a rendőrség számára egy postai járművet is ellopott, hogy azzal meneküljön. A hatóságok végül lelőtték. Az amerikai államban egy hónapon belül ez már a második tömegmészárlás volt.

  • Újabb lövöldözés Texasban

Igazoltatáshoz állították meg a rendőrök azt a 36 éves férfit, aki ámokfutásba kezdett a texasi Odessa városában. Az elkövető rálőtt az őt megállító rendőrre, majd továbbhajtott. Menekülése során további áldozatokat szedett, köztük egy kisgyermeket. Később saját autóját hátrahagyva ellopott egy kisteherautót, hogy azzal szökjön meg. Végül a rendőrök egy mozi parkolójában állították meg, ahol egy tűzpárbaj során végeztek vele. 

Egyelőre nem tudni, mi volt a támadó indítéka. A hatóságok információja szerint az elkövető nem volt ismeretlen a rendőrség számára. Texasban egy hónapon belül ez már a második mészárlás. Augusztus elején El Pasoban 22 ember halt meg egy lövöldözés során.

Az Egyesült Államokban egyre gyakrabban követnek el fegyveres támadásokat. Az alkotmányban ugyanis is szerepel a fegyverviselés mint alapvető jog, így bárki egyszerűen juthat hozzá lőfegyverhez. Az idei évben eddig 281 tömeges lövöldözést tartanak nyilván.

Hír TV 

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!