2024. 06. 14. Péntek Vazul napja
Jelenleg a TV-ben:

Napi aktuális

Következik:

Vezércikk 21:10

Külföld

Üdvözli az olasz jobboldal a NATO döntését miszerint Ukrajna nem lehet a szövetség tagja

Bölcs döntésnek tartja az olasz jobboldal a NATO döntését, miszerint Ukrajna nem léphet a szövetség tagjai közé. A HírTV által megkérdezett képviselők szerint nem lehet világháborúba sodorni egész Európát egy olyan ország miatt, aki NATO-tagság nélkül is jelentős katonai segítséget kap a tagországoktól.

  • Üdvözli az olasz jobboldal a NATO döntését miszerint Ukrajna nem lehet a szövetség tagja

A brit védelmi miniszter hálát vár el Volodimir Zelenskytől, az olasz képviselők pedig óvatosságot várnak az ukrán elnöktől. Az Olasz Testvérek csütörtök esti rendezvényén a HírTV-nek Fabio Rampelli, az olasz parlament alelnöke nyilatkozott. Szerinte fontos dolog Ukrajnát fegyverekkel segíteni, de teljesen más lenne beléptetni a NATO-ba.

Az olasz szenátus alelnöke szerint a NATO tagságnak maga Ukrajna számára is több hátránya lenne jelenleg, mint előnye.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

Robbanás volt Hollandiában egy iskolánál + videó

Robbanás volt Hollandiában egy iskolánál + videó

Péntekre virradóra, detonáció történt egy rotterdami építőipari szakiskola bejáratánál, és az elkövetők horogkereszteket és obszcén szavakat festettek az épület homlokzatára – írta pénteken az NlTimes hírportál.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!