2024. 02. 28. Szerda Ákos, Bátor napja
Jelenleg a TV-ben:

Radar

Következik:

Híradó 18:30

Külföld

Tűzvész Szibériában

Már legalább nyolc halálos áldozata van a Szibériában tomboló tűzvésznek, és mintegy 500 épület égett le. A Moszkvától háromezer kilométerre, keletre fekvő Krasznojarszk régióban 16 településen lángoltak épületek, köztük több fatelep és egy óvoda is. A régióban rendkívüli állapotot hirdettek ki. A tüzek oltásán mintegy 300 tűzoltó dolgozik, 90 járművel. Munkájukat az erős szél nehezíti. A korábbi években is voltak hasonló, kiterjedt tüzek Szibériában, amelyeket az elektromos rendszerek rövid-zárlatai okoztak. Az orosz nyomozóhatóság gondatlanságból elkövetett emberölés miatt indított eljárást.

  • Tűzvész Szibériában

Hír TV

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!