2024. 07. 27. Szombat Olga, Liliána napja
Jelenleg a TV-ben:

Hazahúzó

Következik:

Tusványos '24 03:00

Külföld

Tucker Carlson: Az USA már most sem áll távol attól, hogy háborúban álljon Oroszországgal

Háborúba viszi Joe Biden az amerikaiakat – figyelmeztetett Donald Trump volt amerikai elnök fia a Tucker Carlson konzervatív véleményvezérnek adott interjújában. Ukrajna ötven éven belül eltűnik a térképről, mégpedig az Egyesült Államok árulása miatt – mutatott rá Tucker Carlson.

  • Tucker Carlson: Az USA már most sem áll távol attól, hogy háborúban álljon Oroszországgal

Egyáltalán mit lehetne Ukrajnában győzelemnek nevezni? – tette fel a kérdést Donald Trump Jr., a volt amerikai elnök fia a Tucker Carlson konzervatív véleményvezérnek adott interjújában, hozzátéve, hogy neki úgy tűnik, egyesek azt tekintenék győzelemnek az orosz–ukrán háborúban, ha az ukránok és az oroszok kölcsönösen kiirtanák egymást, és a nagy amerikai cégek vennék át a termőföldeket.

Tucker Carlson szerint azonban már most eladják az ukrán földeket külföldi befektetőknek, és elárasztják harmadik világbeli bevándorlókkal, és Ukrajna ötven év múlva nem fog létezni. Nem lesz ukrán nemzet, és elárultuk őket, mint még soha egyetlen országot sem – világított rá a konzervatív véleményvezér.

Az Egyesült Államok háborúba lépését Oroszország ellen akár ugyanolyan figyelemelterelésként használhatják a demokraták, mint 2020-ban a Covidot – vélte a volt elnök fia, hozzátéve, hogy bármilyen őrültségnek is hangzik ez, egyáltalán nem tartja lehetetlennek.

Tucker Carlson szerint az Egyesült Államok már most sem áll távol attól, hogy háborúban álljon Oroszországgal.

Azonban az amerikai hadsereg nagyon nehéz helyzetben van. Kevesen akarnak csatlakozni, ami érthető annak fényében, hogy inkább a sokszínűségi tréningekre helyeződik a hangsúly ahelyett, hogy megtanítanák a katonákat lőni – állapította meg Trump Jr. és Carlson.

Vannak, akik erre azt tekintik megoldásnak, ha illegális migránsokkal töltik fel a hadsereget, de már az Egyesült Államokban is felmerült a sorozás gondolata.

Vajon engedelmeskednének az emberek a behívónak? – tette fel a kérdést Carlson.

A volt elnök fia szerint már a sokadik generációs katonacsaládok is inkább visszatartják a gyerekeiket egy olyan hadseregbe való belépéstől, ahol az előmenetel szempontjából többet számít az, ha valaki transznemű, mint a képességei és a teljesítménye.

A beszélgetés során Donald Trump Jr. értetlenségét fejezte ki, hogy még egyes republikánus szenátorok is hajlamosan azzal érvelni, hogy Ukrajna fontos a választóik számára, azonban az ifjabb Trump az amerikai polgárokkal találkozva nem ezt tapasztalta.

teljes cikk a Magyar Nemzet honlapján olvasható.

Fotó: MTI / EPA

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!