2024. 04. 26. Péntek Ervin napja
Jelenleg a TV-ben:

Híradó

Következik:

Napi aktuális 19:15

Külföld

Trump jogásza konkrét példán keresztül mutatja be a választási csalást

Bár október 22-én elhunyt, november 2-án mégis tudott szavazni Ms. Ondick – állítja Trump jogásza.

  • Trump jogásza konkrét példán keresztül mutatja be a választási csalást

 

Az amerikai elnökválasztást követően rengeteg videó és elképzelés látott napvilágot feltételezett választási csalásról, demokrata összeesküvésről, a szavazatszámlálások szabálytalanságáról, sőt egyesek matematikai módszerrel próbálták bizonyítani, hogy anomáliákkal van tele az idei választás. Ha eddig egyik sem győzött meg bennünket, a Corey Lewandowski által felmutatott bizonyíték akkor is minimum el kell, hogy gondolkoztassa az olvasót. De lássuk, miről beszél a Trump-kampány egyik menedzsere!

Lewandowski egy szombati sajtótájékoztatón hozta nyilvánosságra, egy pennsylvaniai szavazó adatait, aki még a voksolás előtt meghalt – írja a Breitbart. Denise Ondick, Allegheny megyei lakos, 1946. szeptember 10-én született, és 2020. november 2-án hunyt el, még a gyászjelentésben is szerepelt a neve. Egy nappal a halála után érkezett be a regisztrációja a választásokra, amit a megye október 24-én postázott vissza neki a szavazólappal együtt. Ms. Ondick voksa pedig 9 nappal a halála után, 2020. november 2-án be érkezett meg a választási irodába, ez a kormányzat honlapján is ellenőrizhető – emelte ki Lewandowski. Ez pedig csupán egy eset a sok közül, amit Trump stábja perelni készül.

Az ezzel kapcsolatos videót ide kattintva tudják megtekinteni.

Erre pedig minden lehetőségük meglesz, még a legfelsőbb bíróság is szkeptikus Pennsylvania állam esetében, ahol el kellett különíteni a későn érkezett szavazatokat. A rendelet, amelyet Samuel Alito legfelsőbb bíró jegyez, arra enged következtetni, hogy esetleg kizárják a választás napja után érkezett levélszavazatokat.

A szombati sajtótájékoztatón Rudy Giuliani, New York volt polgármestere, egyben Trump tanácsadója bejelentette, hogy az elnök nem ismeri el a vereségét, mivel „legalább 600 000 szavazat” még kérdéses Pennsylvaniában.

Joe Biden Pennsylvania államban nagyjából 45 000 szavazattal nyert, így ez az egy voks nem befolyásolja természetesen az eredményt. Lewandowski viszont azt állította tömegesen fognak találni hasonló eseteket.

A The Philadelphia Inquirer megkereste Denise Ondick lányát (Cynthia Mains, 53), aki azt állítja segített édesanyjának kitölteni a regisztrációt, de nem tudja, a szavazat miként került leadásra, hiszen ő nem küldte el. Megkérdezte a 77 éves édesapját is, hogy ő küldte-e el, de ő nem emlékezett rá. Mains elmondása szerint anyja Trumpra tervezett szavazni annak ellenére, hogy demokrata szimpatizáns volt.

 

 

The Philadelphia Inquirer Trump legal team vows to fight on, starting with fresh lawsuit Monday in Pennsylvania

Breitbart Trump Campaign: Dead People Casting Votes in 2020 Presidential Election

 

Mandiner

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!