2024. 07. 27. Szombat Olga, Liliána napja
Jelenleg a TV-ben:

Hazahúzó

Következik:

Tusványos '24 03:00

Külföld

Trump: Biden beengedné a bevándorlókat és a radikális iszlámot is az Egyesült Államokba

Szeretne egy újabb adócsökkentést, amely az Egyesült Államok történetében a legnagyobb lenne; erről beszélt az amerikai elnök a floridai kampányrendezvényén. Donald Trump kiemelte: ha Biden lenne az elnök, akkor beengedné az illegális bevándorlókat és megnyitná a kaput a radikális iszlám előtt. Donald Trump a hétvégén Pennsylvaniát, Michigant, Georgiát keresi fel, míg Biden Minnesotában, Iowában, Wisconsinban és Michiganben kampányol majd.

  • Trump: Biden beengedné a bevándorlókat és a radikális iszlámot is az Egyesült Államokba

Javában zajlik az amerikai elnökválasztás, már több, mint 80 millió előzetesen leadott szavazat meg is érkezett. Ez rekordnak számít.

Az Egyesült Államokban a választás napját előtt, előre is le lehet adni szavazatokat levélben vagy személyesen. A koronavírus járvány miatt idén nagyon sokan döntöttek a korai voksolás mellett.

Mindkét aspiráns az elnökválasztás szempontjából az egyik legfontosabb amerikai államban Floridában kampányolt.

Két állam kivételével az összesben, valamint Washington D.C.-ben is a győztes mindent visz elv érvényesül. Ennek értelmében a szavazatok többségét bezsebelő jelölt kapja meg a tagállam összes elektori szavazatát. Floridának 29 elektora van. A demokrata aspriáns szintén Floridában győzködte a választókat.

Az elnök a tervek szerint Florida után a szintén kulcs fontosságú Észak Karolinába utazott volna tovább, de a rendezvényt törölni kellett a térségben pusztító Zeta hurrikán miatt. Donald Trump a hétvégén Pennsylvaniát, Michigant, Georgiát keresi fel, míg Biden Minnesotában, Iowában, Wisconsinban és Michiganben kampányol majd.

Hír TV

 

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!