2024. 07. 17. Szerda Endre, Elek napja
Jelenleg a TV-ben:

Komment

Következik:

Híradó 19:00

Külföld

Továbbra sem tudják megfékezni a Kanári-szigeteken tomboló tűzvészt

Tömegesen evakuálják a lakosságot a Kanári-szigeteken. A negyedik napja tomboló tűzvészt a tűzoltók képtelenek megfékezni - közben már több mint 5000 hektáron pusztítanak a lángok.

  • Továbbra sem tudják megfékezni a Kanári-szigeteken tomboló tűzvészt

Több tízezer embernek kellett elhagynia az otthonát Tenerifén. A napok óta tomboló tűzvészt a hatóságok egyelőre nem tudták megfékezni: a helyi vezetés szerint a katasztrófa meghaladja az oltási kapacitásaikat.

A munkálatokat tovább nehezíti, hogy a nyári forróság miatt szárazság van a szigeten, az erős szél pedig lángszóróként terjeszti a tüzet.

 

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!