2024. 04. 18. Csütörtök Andrea, Ilma napja
Jelenleg a TV-ben:

Paláver

Következik:

Híradó 17:00

Külföld

További katonákat küld Irakba Obama

További kétszáz katonát küld Irakba az Egyesült Államok, jelentette be Barack Obama amerikai elnök.

A katonák a bagdadi nagykövetséget, az amerikai állampolgárokat és a repülőteret védik majd. Irakban ezzel 750-re nő az amerikai erők létszáma. Washington emellett helikoptereket és pilóta nélküli repülőgépeket is delegál az országba, harcoló egységeket viszont továbbra sem vet be.

Az amerikai vezetés minderről azután döntött, hogy már Bagdadot is fenyegetik a szunnita szélsőségesek. Irakban csak júniusban mintegy kétezren haltak meg fegyveres harcok miatt.

Washington 2003-ban rohanta le az országot, 2011-ben azonban kivonta egységeit, instabilitást hagyva maga után.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!