2024. 06. 24. Hétfő Iván napja
Jelenleg a TV-ben:

Napindító

Következik:

Csernobil öröksége: a Zóna 11:00

Külföld

Tóth Edina: A baloldallal ellentétben mi a gazdákat támogatjuk

Heves viták után elfogadta az Európai Parlament a természet-helyreállítási törvényt a nyári szünet előtti utolsó plenáris ülésén Strasbourgban.

  • Tóth Edina: A baloldallal ellentétben mi a gazdákat támogatjuk

A Néppárt, a Konzervatívok, valamint az Identitás és Demokrácia frakció mellett 27 liberális képviselő is a Frans Timmermans nevével fémjelzett javaslat ellen szavazott. A Fidesz képviselőcsoportja szintén nemmel voksolt. A törvény ugyanis arra kötelezné a gazdákat, hogy mezőgazdasági területük 10 százalékán ne termeljenek, hanem a földterület tizedét -klímavédelmi okokból - zöld területté alakítsák át. Mindez a magyar gazdák számára évi 50 milliárd forintos veszteséggel járna.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!