2024. 05. 25. Szombat Orbán napja
Jelenleg a TV-ben:

Híradó

Következik:

Mágnás Miska 13:00

Külföld

Tönkretették Ukrajna védelmi képességét?

Büntetőjogi vizsgálatot folytat az ukrán ügyészség egy állami hadiipari konszern vezetése ellen, „Ukrajna védelmi képességének tönkretételére” irányuló tevékenység miatt.

A főügyész szerint több hadiipari üzemet, köztük páncélozott haditechnikát gyártó vállalatokat gyakorlatilag feldaraboltak a konszern vezetői. A nagy állami céghez tartozó 17 vállalatnál korábban több szabálytalanságot észleltek: az egyik páncélosgyártó üzemben például 78 harckocsit szereltek szét. Az ebből származó kárt több mint 12 millió hrivnyára, vagyis közel 230 millió forintra becsülik.

Mindeközben a szakadárok és az ukrán hadsereg közötti lehetséges tűzszünet hírére az emberek kezdenek visszaköltözni Donyeck városába. Luhanszkot viszont teljesen ellenőrzésük alá vonták a Moszkva-barát szakadárok, miután az utolsó ukrán katonai egység is elhagyta a kelet-ukrajnai várost. Mariupolnál pedig teljes készenlétbe helyezték az ukrán haditengerészet katonáit egy esetleges oroszbarát támadás megfékezése érdekében.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Orbán Viktor Bulgária elnökével tárgyalt

Orbán Viktor Bulgária elnökével tárgyalt

Orbán Viktor miniszterelnök szombaton a Karmelita kolostorban fogadta Rumen Radev bolgár köztársasági elnököt - tájékoztatta az MTI-t Havasi Bertalan, a miniszterelnök sajtófőnöke.

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!