2024. 06. 15. Szombat Jolán, Vid napja
Jelenleg a TV-ben:

Ottó

Következik:

Szinbád 20:00

Külföld

Több halottja van a Belgiumban pusztító áradásoknak

Belgiumban is több halottat követelt az ítéletidő. A németalföldi ország mellett Hollandiában és Luxemburgban is komoly áradásokhoz vezettek a napok óta tartó esőzések. Több ezer ház rongálódott meg vagy omlott össze. Brüsszeli kormányzati források szerint 9-en vesztették életüket Belgiumban. Országszerte ezreket kellett kitelepíteni. Liége (Líezs) tartományban a legsúlyosabb a helyzet. Teljes települések kerültek víz alá, az ár kocsikat sodort el, sok helyen pedig a házak első emeletéig ér a víz. Az embereket csónakokkal kellett kimenekíteni. A segítség megérkezéséig sokan a háztetőkön kerestek menedéket.

  • Több halottja van a Belgiumban pusztító áradásoknak

HírTV

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!