2024. 04. 19. Péntek Emma napja
Jelenleg a TV-ben:

Napindító

Következik:

Napindító 09:30

Külföld

Tóásó szerint megsértették az alapvető jogait

Alapvető jogainak megsértésére hivatkozott Tóásó Előd szerdai bírósági meghallgatásán Bolíviában.

A bolíviai elnök elleni összeesküvésben való részvétellel vádolt, magyar állampolgársággal is rendelkező Tóásó úgy fogalmazott, hogy négy évvel ezelőtti letartóztatásakor sértették meg alapvető jogait a bolíviai hatóságok.

Ügyvédje szerint a tárgyaláson megismételte, hogy letartóztatása után a biztonsági erők kínozták. Emellett kifogásolta, hogy törvénytelenül, bírósági döntés nélkül hét napon át tartották fogva.

Az eljárásban 39 embert vádolnak a bolíviai elnök elleni összeesküvéssel, Bolívia területi megosztásának szándékával és terrorizmussal. Tóásó Előd bírósági meghallgatása ma folytatódik.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!