2024. 03. 04. Hétfő Kázmér napja
Jelenleg a TV-ben:

Híradó

Következik:

Paláver 15:30

Külföld

Tízezrek tiltakoztak a szélsőjobboldal ellen

Tízezrek tiltakoztak Rómában a szélsőjobboldal ellen. A tömeg az Új Erő nevű olasz neofasiszta szervezet betiltását követelte. A baloldali demonstrálók azért vonultak utcára, mert a múlt hétvégén a radikálisok megtámadták az Általános Munkás Konföderáció székházát. Az október 9-ei akció után a rendőrség több neonácit és a szélsőjobboldali párt számos vezetőjét letartóztatta. A mostani tüntetésen a balközép Demokrata Párt tagjai is részt vettek. A politikusok arról tájékoztattak, hogy már százezren írták alá azt a petíciót, amely felszólítja a törvényhozást, hogy tiltsa be a szélsőjobboldali szervezeteket.

  • Tízezrek tiltakoztak a szélsőjobboldal ellen

Hír TV

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!