2024. 06. 25. Kedd Vilmos napja
Jelenleg a TV-ben:

Komment

Következik:

Híradó 19:00

Külföld

Támadás érte Moszkvát, össztűz alatt Odessza

Dróntámadás érte Oroszországot. Hajnalban két drón csapódott be Moszkvában, egyik nem messze az orosz védelmi minisztérium épületétől. Közben az oroszok újra a fekete-tengeri Odesszát támadták, lerombolva egy gabonatárolót. Az ukrán védelmi miniszter pedig arról számolt be, hogy Kijev a héten ad jelentést az Egyesült Államoknak a kazettás lövedékek felhasználásáról.

  • Támadás érte Moszkvát, össztűz alatt Odessza

Hétfő hajnalban két drón csapódott be Moszkvában, egyik nem messze az orosz védelmi minisztérium épületétől. A főváros elleni támadást a minisztérium elítélte, és terrorista támadásnak minősítette. Megszólalt a város polgármestere is, aki szerint két épület rongálódott meg. De sem a védelmi minisztérium, sem Moszkva első embere nem pontosította a támadások helyszínét.

A Kreml szóvivője azt mondta, „intézkedéseket tesznek" a támadások meghiúsítására, de nem árult el részleteket arról, hogy megerősítették-e Oroszország légvédelmi rendszereit – írja a Sky News.

Füstfelhő száll fel Dzsankojban. A Krím-félszigeten fekvő településen lőszerraktárt ért ukrán találat.

Az orosz légvédelem ugyanakkor lelőtt tizenegy ukrán drónt a térségében - mondta a Krím félsziget vezetője.

Eközben az oroszok újra a fekete-tengeri Odesszát támadták, lerombolva egy gabonatárolót. A csapásban négy kikötői dolgozó megsérült. Úgy tudni, hogy a támadásban három másik drón megsemmisült. Oleh Kiper, a megye kormányzója elmondta: megrongálódott a dunai kikötő infrastruktúrája is.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Háborús bűncselekmények miatt elfogatóparancsot adtak ki Szergej Sojgu ellen

Háborús bűncselekmények miatt elfogatóparancsot adtak ki Szergej Sojgu ellen

A Nemzetközi Büntetőbíróság (ICC) kedden elfogatóparancsot adott ki Szergej Sojgu, az orosz biztonsági tanács titkára, valamint Valerij Geraszimov, az orosz fegyveres erők vezérkari főnöke ellen az ukrajnai háború során 2022. október 10. és 2023. március 9. között elkövetett állítólagos háborús bűncselekmények miatt.

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!