2024. 06. 19. Szerda Gyárfás napja
Jelenleg a TV-ben:

Komment

Következik:

Híradó 19:00

Külföld

Szijjártó Péter szerint a NATO átlépte az általa korábban meghúzott vörös vonalat

Nem számíthatunk pacifista hangulatra a pénteki prágai informális NATO-csúcson – közölte a külgazdasági és külügyminiszter Brüsszelben.

  • Szijjártó Péter szerint a NATO átlépte az általa korábban meghúzott vörös vonalat

Szijjártó Péter kifejtette: a hétfői külügyi ülés egyértelművé tette, hogy több uniós tagállam vezetői is háborús lázban égnek.

A tárcavezető úgy fogalmazott: őrültebbnél őrültebb ötletekkel rukkolnak majd elő a politikusok a cseh fővárosban.

Hozzátette: a katonai szervezet átlépte az általa korábban meghúzott vörös vonalat, pedig a NATO-főtitkár is elismerte, hogy a tagállamok nem állnak katonai fenyegetés alatt.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

Tetten érhető a hazánkat sújtó kettős mérce

Tetten érhető a hazánkat sújtó kettős mérce

Az államtitkár hozzátette: "A kettős mérce tetten érhető, büntetni akarták hazánkat azért, mert elutasítjuk az illegális migrációt és azért mert hazánk a béke ügyét képviseli a háborúval szemben."
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!