2024. 02. 27. Kedd Edina napja
Jelenleg a TV-ben:

Híradó

Következik:

Háború Ukrajnában 13:00

Külföld

Szijjártó Péter: A magyar álláspont szerint Izrael terrorellenes háborúja legitim és globális érdek + videó

Erről a külgazdasági és külügyminszter beszélt Brüsszelben, az uniós szakminiszterek találkozója után. Szijjártó Péter kifejtette, az izraeli hadsereg terrorellenes hadművelete, a Hamász terrorszervezet felszámolása globális jelentőségű, és elkerülhetetlen ahhoz, hogy soha sehol a világon ne történhessen meg hasonló terrortámadás.

  • Szijjártó Péter: A magyar álláspont szerint Izrael terrorellenes háborúja legitim és globális érdek + videó

A miniszter úgy fogalmazott, nonszensz népirtással vádolni egy olyan országot, amely ilyen támadást szenvedett el, és szégyellják magukat azok, akik nőket és gyermekeket használnak élő pajzsként.

Szijjártó Péter kiemelte, hazánk mindent elkövet, hogy az Hamász fogságában lévő összes túsz, köztük a magyar fogoly is mielőbb biztonságban lehessen.

Szijjártó Péter tájékoztatója Brüsszelből: 

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

Durva magyarellenes fenyegetések Kárpátalján + videó

Durva magyarellenes fenyegetések Kárpátalján + videó

Sok kárpátaljai lakos magyarellenes, uszító üzeneteket kapott a telefonjára olyan szövegekkel, hogy „késhegyre a magyarokkal”, „a magyarok Ukrajna ellenségei” - számolt be a Dunda György, a HírTV ungvári tudósítója.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!