2022. 08. 11. Csütörtök Zsuzsanna, Tiborc napja
Jelenleg a TV-ben:

Napi aktuális

Következik:

Híradó 07:00

Külföld

Szijjártó Péter: Fejezzék be az ukrán politikusok a gyalázkodást!

Kövér Lászlónak teljesen igaza van, még akkor is, ha ezen az ukránok felháborodnak - így reagált a házelnököt ért kritikákra Szijjártó Péter. A külgazdasági és külügyminiszter arról beszélt: Magyarország az elmúlt hónapokban több tízezer ember dolgozott azért, hogy segítsen a a háború sújtotta Ukrajnának és az ukrán embereknek. Az ukrán politikusok azonban folyamatosan elfogadhatatlan hangnemben beszélnek Magyarországról, a köszönet hangján egyszer sem szóltak. - tette hozzá a külügyminiszter.

  • Szijjártó Péter: Fejezzék be az ukrán politikusok a gyalázkodást!

HírTV

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

CPAC Texas - a HírTV műsorán!

CPAC Texas - a HírTV műsorán!

CPAC Texas! A világ legnagyobb és legbefolyásosabb konzervatív rendezvényén Orbán Viktor mond nyitóbeszédet! A magyar miniszterelnök dallasi beszéde augusztus 4-én 20 óra 30 perctől a HírTV műsorán!!!
Zsuzsi asztala - ajánló

Zsuzsi asztala - ajánló

A vidék az új nagyváros! Zsuzsi asztala - szombaton 13 órától a HírTV műsorán. Várja Önöket a képernyő elé György-Horváth Zsuzsa.
Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:30-kor műsorra kerülő Svenkben mostantól Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Párbaj - ajánló

Párbaj - ajánló

Újraindult heti vitaműsorunk, Párbaj néven. Pénteken 20 órától várunk mindenkit a képernyő elé. Műsorvezető: M. Dobos Marianne!

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!