2024. 04. 16. Kedd Csongor napja
Jelenleg a TV-ben:

Napindító

Következik:

Küldetés 11:00

Külföld

Hazánk kész részt vállalni az európai védelmi politika kialakításában

Magyarország kész részt venni az európai stratégiai védelmi politika kialakításában – mondta Szijjártó Péter a varsói visegrádi csúcs után, amelyen a német kancellár és a francia államfő is részt vett.

A külgazdasági államtitkár azt mondta, minden régiós ország érdeke a szoros együttműködés, amivel ellensúlyozni lehet a katonai kiadások csökkenését. A visegrádi csúcson részt vevő országok képviselői a versenypolitikáról is egyeztetettek, és mindannyian a szigorú költségvetési politika folytatását látják szükségesnek.

„Az európai versenyképesség tekintetében az hangzott el, hogy az adósságcsökkentési politikát és a rendezett költségvetések elvét határozottan tovább kell vinni, és Magyarország is az adósságcsökkentést és a rendezett költségvetési politikát tekinti a gazdasági növekedés egyik legfontosabb alapjának” – fogalmazott Szijjártó Péter.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!