2024. 02. 22. Csütörtök Gerzson napja
Jelenleg a TV-ben:

Napi aktuális

Következik:

Vezércikk 20:55

Külföld

Szigorítás: elvehetik a kiutazók útlevelét

Jelentősen szigorítja a terrorellenes törvényeket Nagy-Britannia, jelentette be a brit belügyminiszter.

A héten beterjesztendő törvénycsomag lehetővé teszi, hogy a kiutazóktól a határokon bevonják útlevelüket és menetjegyüket. Erre akkor kerülhet sor, ha megalapozott a gyanú arra, hogy az illető terrorcselekmények céljából akarja elhagyni az országot.

Hasonló indokkal megtilthatják brit állampolgárok beutazását is. Emellett a Nagy-Britanniába repülő légitársaságoknak a jövőben több adatot kell kiadniuk utasaikról. A szigorításra azért van szükség, mert a brit kormány szerint egyre nagyobb a terrorveszély a Közel-Kelet felől.

Az elhárító hatóságok úgy vélik: nagyon valószínű egy újabb terrortámadás Nagy-Britanniában.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!