2024. 04. 28. Vasárnap Valéria napja
Jelenleg a TV-ben:

Sajtóklub

Következik:

Célpont 20:10

Külföld

Szánthó Miklós Washingtonban: nem szabad a liberálisok játékszabályai szerint játszani

Szánthó Miklós, az Alapjogokért Központ főigazgatója a New York-i Epoch TV-nek a washingtoni CPAC-en adott interjút, amelynek részleteit kedden közölték az MTI-vel.

  • Szánthó Miklós Washingtonban: nem szabad a liberálisok játékszabályai szerint játszani

A közlemény szerint a főigazgató azt mondta: Magyarországon a családpolitikai fordulat, a születési arány növekedésének kiindulópontja a munkaalapú társadalom megteremtése volt, amely adókedvezményekkel és más, nagylelkű családpolitikai támogatásokkal ösztönzi a demográfiai változásokat.

Szánthó Miklós a közlemény alapján elmondta azt is, hogy a konzervatív mozgalmaknak alulról fölfelé ki kell épülniük, de ez csak az első lépés, a következő az, hogy "nem szabad a liberálisok játékszabályai szerint játszani", mert nem elég csak kormányra jutni, hatalomra is kell kerülni annak érdekében, hogy a józan ésszel rendelkezők érvényesíthessék elképzeléseiket az adópolitikában, a családpolitikában és a határok védelmében.

Az Alapjogokért Központ vezetője a beszélgetésben kitért arra, hogy a nemzetközi jobboldalnak azért kell összekapaszkodnia, mert a progresszív baloldal globalista szervezettségű.

Szánthó Miklós úgy értékelte, globalizmus helyett világméretű jobboldali összefogás lehet a progresszív globalisták ellensúlya.

A főigazgató szerint Magyarországon a társadalmi körülmények, a társadalmi közérzet, a társadalmi környezet is megváltozott, és Magyarország egy sokkal családbarátabb ország lett.

A kedvező gazdasági környezetnek, az adókedvezményeknek, a családtámogatásoknak köszönhetően duplájára nőtt a házasságkötések száma és megfeleződött az abortuszok aránya. "Szexi dolog lett családot alapítani és több gyermeket vállalni" – tette hozzá az interjúban Szánthó Miklós.

 

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!