2024. 05. 27. Hétfő Hella napja
Jelenleg a TV-ben:

Sajtóklub

Következik:

Híradó 15:00

Külföld

Szándékosan rontják a román–magyar viszonyt

A 80-as évek óta nem tapasztalt ellenséges hangnemet ütött meg az utóbbi hónapokban a román külpolitika a magyar féllel szemben – mondta Magyarország élőben című műsorunkban Navracsics Tibor.

A külgazdasági és külügyminiszter hangsúlyozta: mindez Románia nemzetközi megítélésének árt.

– Sajnos a román külpolitika az elmúlt hónapokban egy hajtűkanyart véve a múlt század 80-as éveibe kanyarodott vissza. Sajnos az a hangnem, azok a lépések, amiket az utolsó időben tettek, amiről nehéz nem feltételezni, hogy szándékosan rontják a román–magyar viszonyt, talán a román elnökválasztás egy mellékmotívuma lehet, vagy nem tudom, mi lehet az oka. Ezek nemcsak a magyar–román viszonyrendszert rontják, hanem Romániát általában a nemzetközi közvélemény előtt is rossz színben tüntetik fel – nyomatékosított Navracsics Tibor.

Tekintse meg a teljes beszélgetést!

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!