2023. 09. 22. Péntek Móric napja
Jelenleg a TV-ben:

Napi aktuális

Következik:

Vezércikk 20:55

Külföld

Súlyos agysérülést szenvedtek az amerikai katonák az iráni rakétatámadásban

Súlyos agysérülést szenvedtek az amerikai katonák a január eleji iráni rakétatámadásban - közölte a Pentagon szóvivője. Jonathan Hoffman elmondta: 34 egyenruhásnál diagnosztizáltak agysérülést. 17-en már visszatértek a szolgálatba, 9 sérültet Németországban kezelnek, 8 katonát pedig visszaszállítottak az Egyesült Államokba. Őket egy katonai kórházban ápolják. A Pentagon, valamint az amerikai elnök korábban azt nyilatkozta, hogy senki sem sérült meg a január 8-i rakétatámadásban. Az amerikai hadsereg egy hete ismerte be először, hogy a légicsapásnak vannak sérültjei.

  • Súlyos agysérülést szenvedtek az amerikai katonák az iráni rakétatámadásban

Hír TV

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:30-kor műsorra kerülő Svenkben mostantól Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Januártól nem hétfő esténként, hanem vasárnap 19 órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét. Ez mostantól nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma lesz. Keddtől péntekig 21 órától gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A Karc FM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!