2024. 05. 26. Vasárnap Fülöp, Evelin napja
Jelenleg a TV-ben:

Vezércikk

Következik:

Vezércikk 06:00

Külföld

Soha ennyi drogot nem foglaltak még le Ukrajnában

  • Soha ennyi drogot nem foglaltak még le Ukrajnában

Vasárnap az ukrán rendőrség országos parancsnoka sajtótájékoztatót tartott, ahol bejelentette, hogy tizennégymilliárd forint értékű kábítószert, hat mázsa heroint foglalt le a hatóság Ukrajnában, a kijevi járásban.

Az illetékes elmondta, hogysoha nem foglaltak még le ekkora mennyiségű kábítószert Ukrajnában.

Négy embert őrizetbe vettek, mindannyian külföldiek: török, moldovai és macedóniai állampolgárok, akik Ukrajnát elosztó és más országokba továbbító bázisnak használták.

Másfél hete is nagy drogfogása volt az ukrán rendőrségnek:Odesszában foglalt le két és fél mázsa kokaint, amely Dél-Amerikából származott.Ennek értéke még a vasárnapi 14 milliárd forintnyit is felülmúlta. (forrás: origo.hu)

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!